Anton – Børnehavestart

25.09.2015 af: Tine Kategori: Børn

Om 1 måned starter Anton i børnehave. Tænk at min lille mand allerede er blevet så stor. I mit hoved er han jo stadig min lille bitte fyr. 2 år og 9½ måned er da heller ikke meget. Men det er nu vilkårene i Odense Kommune. Dog er jeg sikker på, at han nok skal klare sig. Han går i vuggestue i samme institution, hvor Sofia går i børnehave, så det er ikke fordi det bliver den store omvæltning for ham. Børnehuset er nemlig meget integreret, og der er ikke lukkede døre mellem vuggestue og børnehave, separate legepladser eller egne indgange. Det meste foregår samme sted. Vi afleverer endda også samlet, da de om morgnen og om eftermiddag samles i køkkenet eller ved tegnebordet.

I går fortalte yndlingspædagogen mig, at de har valgt at udskyde en anden vuggestuedrengs børnehavestart, da ham og Anton har så meget godt sammen nu. Det gør mig simpelthen så rørt at de tænker så meget over det. Det styrker jo helt klart de to drenges relationen og selvtillid, at de kan få lov til at følges. De skal i forvejen nok blive teststat af alle de andre store børn i børnehaven, så dette vil klart “stå stærkere” ved at følges op.

Sofia vil selvfølgelig passe på ham, men for at han ikke bare skal blive hendes vedhæng, så tror jeg det er fint, at de to drenge følges ad. De virker også til at være lige langt rent udviklingsmæssigt. Deres sprog er nogenlunde det samme, og de hygger sig sammen. Drengen og hans familie bor endda lige rundt om hjørnet fra os, så mon ikke vi kan se frem til legeaftaler om et par år:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier