Om børn & søvn: Ha ha, mor!

09.10.2015 af: Tine Kategori: Børn, Tumling

Børn

Jeg føler jeg er levende død for tiden! Sofia og Anton presser os til det yderste med putning og søvn. Heldigvis fik jeg et par dages uafbrudt søvn i London! Anton har i snart 2 måneder sovet i juniorseng, fordi han var begyndt at kravle over sin tremmeseng. Det har desværre betydet at han kommer ud af sit værelse 2o gange før han falder i søvn. Selvom vi samtidig tog middagsluren fra ham, så er han desværre ikke så træt at han bare kollapser. Nej, han bliver ved og ved og ved. Nogle gange er jeg så imponeret over at han kan holde sig vågen, for hans øjne triller rundt i hovedet på ham. Vi har selvfølgelig prøvet at blive på værelset sammen med ham, men det er heller ikke en løsning.

Sofia er heldigvis god til at falde i søvn, men hun påvirkes også lidt af Antons renden frem og tilbage. Hun har et par enkelte gange bedt om ro på gangen;-). Hun har dog i snart lang tid vågnet flere gange om natten for at komme ind til os. Vi følger hende selvfølgelig tilbage i seng, men nogle gange går hun fuldstændig i baglås. Og så ender hun i vores seng. Det betyder at jeg sover rigtigt dårligt og har ondt i hele kroppen fordi jeg ikke bevæge mig. Hun er bange for mørket for tiden, så vi har anskaffet en lille natlampe til hende. Det har hjulpet en del.

De sidste par dage er Anton også kommet ind til os. Han savnede vist bare sin mor efter London turen. I hvert fald sagde han direkte til mig, at han bare gerne ville sove sammen med mig <3. Det har jeg selvfølgelig respekt for, men jeg ønsker ikke samsovning med mine børn. De skal som udgangspunkt sove i deres egne senge, og så kan de ligge hos os hvis de er syg, har mareridt eller lignende.

Dér hvor det bliver en kæmpe udfordring med to børn, som hellere vil ligge i mors og fars seng end deres egne er, når de vækker hinanden. Fx hvis den ene har ligget hos os i løbet af natten, og den anden kommer tidligt om morgenen for at sove den sidste time hos os. Så vågner de op når de ser hinanden. Også selvom det er før kl. 6!!!

Hvad dælen gør I andre med puttesyge børn? Og hvordan håndterer I to børn i soveværelset eller sengen?

Jeg har tænkt tanken med at lade dem dele værelse. Måske kan de føle sig mere trygge på den måde? Men jeg er selvfølgelig også bange for at de bare holder fest i stedet for at sove. Samtidig vil Sofia gerne være alene på sit værelse fra tid til anden, og den mulighed forsvinder hvis de skal dele værelse.

Hjælp mig!!

 

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “Om børn & søvn: Ha ha, mor!

  1. Pingback: Hvordan finder jeg tid til mig selv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier