Prikken over i’et

16.09.2015 af: Tine Kategori: Motion, Snik snak, Vægttab

Billedet er fra iFormløbet i april 2015

Jeg har gjort noget! Noget stort! Noget som jeg aldrig ville have gjort for bare ½ år siden! Jeg har tilmeldt mig til at løbe halvmarathon. Lillebælt Halvmarathon. I maj 2016. Argh! Ved ikke om jeg kommer til at fortryde 100 gange inden da, men lige nu glæder jeg mig. Det vil ligesom være prikken over i’et i min “kom-i-form-rejse”. Jeg har ingen intentioner om at løbe halvmarathon på en bestemt tid. Min eneste og fornemmeste opgave vil være at gennemføre i god stil. Sammen med min mand. Han har nemlig lovet at løbe det sammen med mig. Han har været min største og bedste støtte gennem vægttab, kom-i-form og spis-bedre perioden, så det vil være så stort at have ham ved min side, når jeg løber over målstregen. Jeg kunne ikke have gjort det uden ham, og jeg elsker at han vil dele oplevelsen sammen med mig. (Og hive mig rundt, når jeg får brug for det!)

Jeg får allerede tårer i øjnene mens jeg skriver dette, og jeg ved, at jeg vil tudbrøle, når jeg har gennemført de 21,0975 km. Jeg er nemlig så f***ing stolt over den rejse, jeg har været på, og jeg er imponeret over at min krop har taget så godt i mod mine ændringer af motion og kost. Jeg har det godt. Jeg har det godt med min vægt. Jeg har det godt med mit udseende. Og jeg har det godt med min kondition. Jeg synes jeg er et godt forbillede for mine børn. Jeg er en sund mor. Det har faktisk været det, der har motiveret mig allermest gennem de sidste 13 måneder. De har været ledestjerner for alt, hvad jeg har gjort. Og når jeg krydser målstregen i Middelfart om 234 dage vil jeg græde fordi min plan lykkedes. Fordi jeg har gjort det hele for dem, og fordi jeg har fået det så meget bedre.

Jeg er nok i mit voksne livs bedste form lige pt., og nu følger en hård vinter for at holde løbet ved lige. Jeg skal have mange flere kilometer i benene inden jeg er dér, hvor 21 km. er opnåeligt. Jeg ligger lige nu og flyder rundt på 10-12 km., så der er endnu et stykke op. Nogle kan løbes på ren viljestyrke, men resten skal jeg træne op til. Så jeg kæmper videre, og håber at I vil følge med.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Prikken over i’et

  1. arghh Tine.. “ligger og flyder rundt på 10-12 km” DÉT er squ da sejt og du er da halvvejs mod 21, så det klarer du sagtens 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier