London, Baby

05.10.2015 af: Tine Kategori: Rejser

London_thespacebetween
Der er har været stilhed på bloggen. Ikke fordi jeg er gået under jorden, men fordi jeg har været i London! Vi tog af sted torsdag middag, og ramte først vores adresse igen i går eftermiddags. Min telefon fandt aldrig hverken 3G eller wi-fi i London, så jeg har været uden for online rækkevidde i et par dage. Det har både været lige dele dejligt og frustrerende. Dejligt fordi jeg så ikke kunne se alle de arbejdsmails, der tjekkede ind, men frustrerende fordi jeg ikke har kunne dele nogle af alle de fantastiske oplevelser, vi havde, sammen med jer.

London-turen var en (halv) bryllupsgave fra min søster,  min mands søster, og deres påhæng. De var også med på turen, og vi hyggede os! Vi spiste god mad, drak drinks, så en masse seværdigheder – og vi shoppede. Eller vi piger gjorde i hvert fald. Mændene så fodbold og drak pints imens;-)

Jeg har købt en masse gode ting, og spist en masse lækre steder, men de indlæg kommer løbende. Jeg har efterhånden været i London 15 gange, og alligevel bliver jeg mere og mere forelsket i byen. Den kan så meget. Ren er den dog ikke, men hvis man kan se bort fra det, så skal man unde sig selv et besøg. Vi endte med at bo på et udmærket hotel. Når jeg skriver endte, så er det fordi vores oprindelige booking af lejlighed, blev aflyst sidste søndag aften. 4 dage før afrejse! Vi måtte derfor hu hej finde et nyt sted og bo. Det var desværre ikke muligt at finde en lejlighed, så vi endte med et Holiday Inn hotel. Men det viste sig nu også at være rigtigt fint. Værelserne var fine – om end lidt små – men beliggenheden var i top. Vi boede 500-800 meter fra Oxford Street, hvor alle high street butikkerne ligger. Og lige op til Regent’s Park, hvor man kan trække lidt frisk luft.  Jeg synes det er vigtigt at bo centralt, så man ikke skal tage bus eller tube for at komme rundt. Det koster nemlig også hurtigt nogle ekstra penge, og der er ikke noget ved at bruge 1 time på at komme hjem til hotellet når dagen er omme.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier