Yndlings mineralpudder fra Youngblood med rabat!

15.10.2015 af: Tine Kategori: Inspiration, Nye køb, Personlig pleje

Youngblood_mineralpudder_thespacebetween

I fredag løb jeg uventet tør for mineralpudder. Hvorfor er der ikke sådan en alarm indbygget, som når bilen er ved at løbe tør for benzin? Jeg havde seriøst overhovedet ikke set, at der var ved at være lavvande i pudderdåsen;-)

Heldigvis kunne weekenden klares uden pudder, og allerede tirsdag morgen fik jeg en besked om at pakken fra cocopanda kunne hentes i postbutikken. Jeg har ikke handlet hos cocopanda før, men det er da klart en stor fejl. De kører jo med nogle sindssyge rabatter. Fx fik jeg mineralpudderen til halv pris. Og der var også et godt tilbud på en eyeliner. Nogle af jer, der har erfaring med den? Jeg har nemlig ikke brugt den før.

Jeg har før skrevet lidt om mine skønhedsrutiner, og det er faktisk meget sjovt at se hvor meget, der er skiftet ud på 1½ år. Jeg bruger fx en anden mineralpudder, en anden concealer-pen, en anden mascara og en anden hårspray. Pudder og concealer blev skiftet ud i forbindelse med vores bryllup. Her var jeg på udkig efter nogle gode produkter, og jeg endte med at blive så meget fan af dem, at de er blevet en uundværlig del af min makeup-pung.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier