Dagens i navy peplum bluse

20.10.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Nye køb

Dagens_peplum_h&m_thespacebetween1 Dagens_peplum_h&m_thespacebetween2 Dagens_peplum_h&m_thespacebetween3Bluse fra H&M, bukser fra Black Swan og sko fra MoCa Clothing

Min dag startede ret træls. Anton vågnede og havde kastet op på hovedpuden. Og da jeg bar ham ud i køkkenet, gik det også ud over mig. Min mand kunne heldigvis blive hjemme med ham, så da jeg havde afleveret Sofia drønede jeg på arbejde. Det var egentlig meningen at vi skulle have været til forældredag i børnehaven, da Anton starter i næste uge, men det måtte vi selvfølgelig aflyse pga. sygdom. Heldigvis var min lille fyr nogenlunde rask, da jeg kom hjem fra job, så vi fik lige et par timers hygge foræret. Det viste sig nemlig at opkast og røde kinder var pga. en kindtand, som brød frem i dag. Min mand var ret chokeret, da der omkring middagstid løb blod ud af Antons mund, men kunne heldigvis se at det bare stammede fra en ny kindtand.

Dagens billede er ikke fra i dag, men fra i lørdags, hvor vi fejerede min svigermor. Hun fylder nemlig år på lørdag, men er ikke hjemme. Så det blev altså i lørdags;-). Blusen er ny, og indkøbt i London. Det var egentlig min søster, som havde taget den med ind i H&M’s prøverum, men jeg fik lov til at overtage den. Super fedt, da jeg var på udkig efter peplum bluser. Jeg blev nemlig hooked på dem efter at have købt en ditto top. Blusen er den fineste mørkeblå farve, og har lidt “vaffel-struktur” i stoffet.

Normalt ville jeg være hoppet i høje hæle, men da det blot gjaldt om at have sko på i de 20 minutter det tager at køre fra vores hus til svigerforældrenes hus, så hoppede jeg i mine nye glimmersko fra MoCa Clothing.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier