Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Bandage Bikini

03.11.2015 af: Tine Kategori: eBay, Nye køb

Bandagebikini_ebay_thespacebetween

Turen går meget snart til Thailand, og da jeg for en måned siden ville tjekke mit badetøj, stod det meget sløjt til. Min bikini viste sig at være alt for stor. Jeg havde hængerøv i underdelen og overdelen var alt for stor. Det lignede vitterligt at der lå to rosiner i et par strømper;-). Så jeg gik på udkig efter en ny bikini. Dog er det ret svært at finde badetøj i september måned. Der var kun alle udsalgsresterne tilbage, og hvis jeg var heldig fandt jeg enten trusser eller overdel i den rigtige størrelse. Men desværre ikke begge dele.

Jeg endte derfor med at ty til eBay. Her fandt jeg den populære bandage bikini, og tænkte at jeg ville tage chancen. Jeg ved at billeder kan snyde, og kvalitet og snit kan være en helt anden, når man får det i hånden. Men denne gang var jeg heldig. Bikinien er rigtig fin, og trusse og top sidder perfekt. Trussen er lidt smal bagpå, men det er vist bare mig, der skal vænne mig til at have en smallere bikinitrusse. Toppen er vatteret, så jeg får større bryster i den. Men det gør ingenting! De er nemlig svundet ret meget ind efter der er røget 16 kilo. Der er desværre ikke meget tilbage:-)

Jeg købte bikinien hos denne sælger, og den dukkede op efter ca. 14 dage. Til lige over 50 kr. er jeg ganske tilfreds. Det er en xl, og svarer til str. 40-42.

Print Friendly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier