Bryllupsweekend

02.11.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Nye køb

Bryllupskjole_thespacebetween

Der har været stille på bloggen de sidste par dage. Både pga. travlhed på jobbet og sygdom, men også fordi det meste af weekenden blev brugt på et fantastisk bryllup i Nordsjælland. Gommen er min mands gamle nabo, og vi var så heldige at få lov til at fejre deres kærlighedsdag. Jeg tog en masse flotte billeder, som lige skal redigeres inden de får plads på bloggen.

I mellemtiden kan I se det outfit, som jeg endte med at have på. Jeg havde planlagt det flere uger i træk, men på selve dagen – faktisk 5 minutter inden afgang – blev jeg meget i tvivl. Var det for sommerligt, var det for lyst til et efterårsbryllup, var det for pænt, for det var afslappet, og mange andre ting! I kender sikkert at man kan blive så meget i tvivl. Jeg kendte ikke mange af gæsterne og var derfor i tvivl om hvordan de kom klædt. Så jeg nåede faktisk lige at smide denne kjole i tasken. Så havde jeg da noget at vælge i mellem;-)

Jeg endte dog med at se nogle af gæsternes påklædning, da vi tjekkede ind på vores værelse et par timer før kirken. Så jeg endte altså i den sarte rosa kjole. Og jeg faldt vist meget godt ind. De fleste havde dog mørkt på, men ellers var det en god blanding af korte, lange, lyse og mørke kjoler. Der var masser af blonder og glimmer, og mændene så skarpe ud i deres jakkesæt. Stemningen var meget afslappet, og der blev danset og drukket drinks til den tidlige morgen. Helt som til vores eget bryllup. Jeg elsker når der er en uformel stemning, og det var der ved dette bryllup.

Kjolen er fra Löfström, en butik i Helsingør, som jeg helt tilfældigt fandt på Facebook efter at have set Amalie Szigethy i kjolen. Da kjolen kom i posten var den slidset helt op til navlen, men jeg fik en kollega til at sy den sammen, så mine trusser ikke kom til syne, hver gang, jeg bevægede mig. Skoene blev mine nye stiletter fra MoCa, og de bar mig fornemt gennem hele dagen, aftenen og natten.

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Bryllupsweekend

    • Jeg havde faktisk slet ikke lagt mærke til slidserne, så jeg blev ret overrasket da jeg fik kjolen mellem hænderne. De gik virkelig op til navlen, og hver gang, jeg tog et skridt eller satte mig ned på en stol, kunne man se mine trusser. Sikkert okay for Amalie, men ikke for mig;-)

  1. Pingback: Lørdagens som bryllupsgæst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier