Jeres bedste opskrifter

15.11.2015 af: Tine Kategori: Inspiration, Opskrifter

Madplan

Hver fjerde uge har jeg en lille “klumme” i Ugeavisen Odense. Her kommer jeg med mit bud på en madplan. Min madplan tager altid udgangspunkt i den mad, vi laver i vores hus. Det vil sige at den er LCHF inspireret. Dvs. uden pasta, ris, kartofler, brød osv. Dog er den ikke altid high fat. Og der kan også være nødder og frugt involveret. Det er nemlig her, jeg afviger mest fra de mest strikse LCHF’ere. Jeg har dog heller aldrig sagt at jeg levede af LCHF kost, men blot at jeg skelede til principperne.

Jeg skal stå for årets sidste madplan, som bliver udgivet 30/12 – 15. Her vil jeg gerne give den lidt gas, og komme med bud på både gæstemad og på god tømmermandsmad. Jeg henter inspiration til mine opskrifter mange steder. Opskrifter på nettet, blogs, kogebøger, blade osv. Men jeg tænkte at I måske kunne hjælpe med nogle opskrifter. Ligger I inde med noget, som er så godt, at jeg bare skal prøve det?

Det behøver ikke partout være LCHF agtige opskrifter. Giv mig endelig lidt inspiration. Det kan også være gode hjemmesider eller blogs. Let me know:-)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier