Kevin Murphy: Redning til vintertørt hår

26.11.2015 af: Tine Kategori: Hår, Inspiration

KevinMurphy_thespacebetween

Mit hår bliver tørt og kedeligt så snart de første frostgrader nærmer sig. En tur til Thailand med timelange svømmeture i poolen har ikke gjort det bedre. Så mit hår trængte virkelig til en kærlig hånd den anden dag. Så jeg måtte finde de ting frem, som jeg købte for en måneds tid siden. Nemlig en sampak fra Kevin Murphy, som indeholder både wash, conditioner og un-tangler. Sidste nævnte er en leave-in conditioner. Noget som jeg bruger hver gang, jeg har vasket hår. Ellers kan jeg slet ikke redde min krøllede manke ud!

Hele serien en en hydrate-serie, som netop påfører håret fugt. Altså helt perfekt til kuldegraderne, som kan være meget hårde ved lokkerne. Shampoo’en dufter sindssygt godt. Nærmest som om man står på en sommereng, og begge balsam’s virker fantastisk godt. Man skal dog ikke være bange for at produkterne er pumpet med parfumer, for alle Kevin Murphy hårprodukter er fri for sulfater, parabener og skadelige stoffer. Kevin Murphy anbefaler at man kun vasker 1/3 af balsamen ud. Det prøvede jeg den anden dag, og det har i den grad hjulpet mit hår. Og det er heldigvis ikke blevet fedtet af det. Det er tit problemet med balsam.

Jeg har faktisk brugt Kevin Murphy on-and-off de sidste par år. Jeg lytter selvfølgelig til min dygtige frisør-søster, og hun plejer at ramme plet med produkter til mit hår. Jeg bruger fx også bodybuilder-skum fra Kevin Murphy. Den er simpelthen helt fantastisk. Den gør mit hår meget tykkere og løfter det. Nærmest som om det er touperet. Den kan jeg slet ikke undvære mere!

Jeg har købt produkterne af min søster, så dette er blot en venlig anbefaling. Og i den forbindelse kan jeg også sige at hun giver 20% i anledningen af Black Friday. Så giv hende endelig et besøg, hvis du er i Odense. Rabatten gælder nemlig også hvis man mangler en GHD styler.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Kevin Murphy: Redning til vintertørt hår

  1. Pingback: Vind lækre produkter fra Kevin Murphy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier