Dagens i grafisk skjortebluse

07.02.2016 af: Tine Kategori: Børn

Dagens_blackswanjeans_thespacebetween4 Dagens_blackswanjeans_thespacebetween3 Dagens_blackswanjeans_thespacebetween2 Dagens_blackswanjeans_thespacebetween1

Et dagens fra ugens løb. Hvilken dag kan jeg faktisk ikke huske, da ugens første 5 dage flød lidt ud i hinanden pga. træthed. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har været så træt siden jeg stod med en gnaven 1 1/2 årig omkring benene og en sulten 14 dage gammel baby på armen, mens jeg overtog nøglerne til vores nye hus!! Havde ikke forestillet mig at jeg skulle opleve sådan en træthed igen. Men nyt job er krævende, så det har været en uge fyldt med flere inputs end normalt. Og det har altså givet anledning til at mit overskud til andet end job, har kunne ligge på et meget lille sted.

Mine unger er ikke store nok til at forstå hvad det betyder at skifte job, men vi har alligevel snakket om det herhjemme. Sofia ved godt at “mor ikke laver juice mere”, men at jeg nu arbejder et andet sted. Men det er vist også det!  Det betyder jo egentlig heller ikke noget for hende, for vores hverdag er ikke blevet meget anderledes end før, men jeg kunne da egentlig godt tænke mig at fortælle hende hvad jeg bruger min dag på. Hvad er jeres erfaring ift. at fortælle børn om jeres job? Hvornår er de store nok til at forstå hvad et job betyder?

Vi har selvfølgelig mange gange snakket om at mor og far går på arbejde for at tjene penge, så vi kan få mad, have tøj på kroppen, bo i vores hus, tage på ferier osv. Men i hendes verden er det det samme som at gå i børnehave;-)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier