Påsken 2016

28.03.2016 af: Tine Kategori: Børn, Hverdagens momenter, Lykken er, Rejser, Snik snak

Jeg har n.y.d.t påsken i fulde drag. Vi tog på påskeferie allerede tidlig lørdag morgen i sidste uge, og så har vi ellers lavet alt lige fra badeland, til legeland, til shopping, til masser af god mad, til løbeture, til spil og til at lave så lidt som muligt. Det er ren luksus at have haft 10 dages ferie – sammen med min mand, mine unger og min lille familie.

Lørdag morgen pakkede vi bilen og vente snuden mod Nordtyskland. Sofia var desværre hentet hjem fra børnehaven fredag middag pga. opkast, så det var med noget nervøsitet at vi satte os ud i bilen. Der gik da også kun 50 km inden jeg måtte klemme mig ind på bagsædet mellem to autostole, og holde hende i hånden. Hun var noget bleg, og var hele tiden på nippet til at kaste op. Men hun fik heldigvis lidt søvn og lidt frisk luft på en rasteplads, og så var hun nogenlunde stabil til resten af turen.

Vi startede med et kort besøg i et outlet i Neumünster. Shit, der var mange lækre butikker! Jeg kunne have brugt en hel dag dér. Men Sofia var halvsløj, og Anton var en værre bandit, så det blev kun til et par timer. Jeg nåede kun at købe en løbejakke (nørd;-), og nogle sko til ungerne. Jeg kastede lange øjne efter både Michael Kors og Ralph Lauren butikken, men Anton var umulig at have med. Så det må blive til en voksentur en anden gang.


De næste 3 dage tilbragte vi i Weissenhäuser Strand, hvor vi badede og legede til den store guldmedalje. Vi var der for et par år siden, og det er virkelig et besøg værd. Efter min mening bedre (og billigere) end Lalandia.

Efter Weissenhäuser tog vi direkte til Lolland og hjem til mine forældre. Her nåede jeg både at løbe min længste tur til dato – 17 km, og at spise en masse god påskemad. Min farmor havde inviteret os på Bandholm Hotel til en påskeplatte og dagen efter var det den årlige familiepåskefrokost hos min fars kusine. Så mad fik vi masser af.

De sidste par dage har vi hygget i eget hus. Vi har ordnet lidt udendørs ting, og fået styr på huset indvendig. Antons værelse blev gennemsorteret og resten af huset fik også den store forårsrengøring. Det er dejligt befriende at rydde ud i alle tingene og få mere luft i skabe og skuffer.

Hvad er jeres påske gået med?

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier