De første dage på mit nye job

04.02.2016 af: Tine Kategori: Snik snak

Fingerspitz_thespacebetween

Kan lige nå at tjekke ind inden jeg falder død om på sofaen. I mandags havde jeg nemlig  første dag på mit nye job – og jeg er BOMBET. Det har været en uge fyldt med en masse nye indtryk. Jeg har mødt en bunke nye dejlige mennesker, fået påbegyndt en del arbejdsopgaver, og har også nået at hygge mig med mine unger og mand – men nu er jeg også træt. Jeg føler mig som en gammel kone, som bare har lyst til at krybe sammen under tæppet på sofaen så snart ungerne er puttet. Utroligt som man virkelig kan blive mættet af nye indtryk.

Mit nye job er meget anderledes end det, jeg har været vant til de sidste 6 år, så ALT har været nyt. Så jeg har brugt de første dage på at observere mine nye kollegaer, og prøve at aflure hvordan arbejdsgangene fungerer i huset. Efter dag 3 var jeg helt rundforvirret, men dagen i dag har givet mig en ro i maven. Jeg er blevet sat lidt mere grundigt ind i systemer, processer osv., og det har givet en tryghedsnarkoman som mig en helt anden fornemmelse på, hvad jeg skal lave. Nu glæder jeg mig endnu mere til at komme igang med alle de spændende ting.

Grundet den travle uge skal denne weekend mest bruges på at slappe af. Den står dog lige på en fødselsdag søndag, men ellers er weekenden fyldt op med afslapning. Og forhåbentlig på en løbetur. Motion har der ikke været meget af de sidste par uger, da overskuddet simpelthen ikke har været dér. Men forhåbentlig når jeg hjem i ordentlig tid i morgen eftermiddag, så jeg kan lunte en tur i solnedgangen.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier