Gårsdagens i solnedgangen

24.04.2016 af: Tine Kategori: Dagens

Dagens_educenederdel2Nederdel fra Educe, skjortebluse fra H&M og peep toes fra Sofie Schnoor

I går var vi til familiefødselsdag, og nåede lige hjem inden solen gik ned. Vi skyndte os at putte de sovende unger ind i seng, og manden blev beordret til at tage et par billede ude på vejen. Jeg havde ellers haft kæmpe tøjkrise tidligere på dagen, da jeg synes at alt sad dårligt på mig. Jeg følte mig som en hval – ligemeget hvad jeg iførte mig. Jeg endte dog i en nederdel og en løs skjortebluse. På den måde kunne jeg gemme maven lidt væk. Det var nemlig den, der var det største problem i går;-(.

Det er faktisk ikke så tit at jeg har sådan nogle dage, men i går kom det altså lige væltende det hele. Det hang nok også sammen med at Sofia var dybt ulykkelig over noget i børnehaven lige som jeg skulle til og i tøjet. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig om noget, og det hele var noget møg!

Det var dog dejligt at være sammen med søde mennesker hele eftermiddagen, for så kom jeg på andre tanker. I dag har været fyldt med en masse aktiviteter. Jeg shoppede bikini hele formiddagen, og Sofia havde legekammerat hele eftermiddagen. Og i mellemtiden er der ordnet en masse praktiske ting både inde og ude. I morgen har vi nemlig en fridag allesamen, og vi gider ikke lave nogle pligter. Hvis vejret holder skal vi i Legeland, men hvis det er lige så skizofrent som i dag, så bliver det nok “kun” et af byens legeland. Børnene kender ikke noget til planerne, for vi tager først den endelige beslutning i morgen tidlig.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier