Dagens + 2 vindere af 500 kr til stylepit.dk

16.05.2016 af: Tine Kategori: Børn, Dagens, Konkurrencer, Samarbejde, Snik snak

Dagens_educejeans_culturesweatblazer_copenhagenluxesko_thespacebetween1 Dagens_educejeans_culturesweatblazer_copenhagenluxesko_thespacebetween2

Jeg sidder i sofaen og suger det sidste ud af pinsen. Sidste forlængede weekend for denne omgang. Næste ferie er sommerferien, og der er heldigvis ikke mere end to måneder til. Jeg har lige siddet og sorteret en masse billeder – heriblandt fra vores tur til Thailand – og jeg fik total udlængsel. Længsel efter at rejse langt væk med mine børn og bare nyde dem i fulde drag. Vi har så travlt til hverdag, så jeg savner virkelig at være sammen med dem i længere tid af gangen. Jovist, de kan være en pestilens nogle gange, men jeg elsker dem jo alligevel af hele mit hjerte. Turen til Thailand var så fantastisk, fordi vi ingen planer havde. Vi stod op om morgenen og spurgte ungerne hvad de havde lyst til. Oftest var det strand eller pool, men andre gange ville de til købmanden efter frisk ananas og mango eller rundt på hotellet for at hilse på alle de søde thaier. Vi tog det hele i deres tempo. Vi overvejede en bådtur med ø-hop, men droppede det da ungerne helst bare ville bade eller bygge sandslotte.

Vores sommerferie er også ret “åben” Vi har 3 uger, og den ene uge skal vi en tur til Samos, men de to andre er helt frie. Vi tager højst sandsynligt et smut til Lolland, hvor mine forældre har sommerhus, og hvor vi har været de sidste mange somre. Ungerne elsker det, og her kan de lege frit. Der er vand lige på den anden side af hegnet, der er skov og stille veje, man kan cykle på. Der er intet internet eller telefonsignal, så der er ingen “forstyrrelser” fra Ipads eller telefoner. Mine forældre bor 1o km væk, og ungerne plejer at bestemme at vi skal i svømmehallen eller i Knuthenborg Safaripark. Måske endda også et smut til Bonbon land, når nu de er blevet det ældre. Men intet er som sagt planlagt, og vi tager bare en dag af gangen. Noget som jeg øver mig i at være bedre til, da jeg har det bedst med at alt er planlagt:-)

Pinsen er da også bare gået med at hygge herhjemme. Vi har leget i haven, ordnet legehuset, spillet fodbold, haft legekammerater på besøg, besøgt gode venner, kigget på blomster på en planteskole, og lavet mad med alle vores rabarber. Og så har vi øvet smid-bleen med Anton. Har har pure nægtet at tage den af, og når jeg har sneget mig til at lade være med at give ham den på efter bleskift, så har han selv hentet den på badeværelset. Min i dag lykkedes det at få ham i underbukserne. Han havde et par uheld, men ellers er det faktisk gået over al forventning. Han spurtede ud til potten hver gang, han skulle tisse. Og han var så stolt, når han kunne sætte et klistermærke på sit lille hjemmelavet skema;-). Vi har prøvet at smide bleen af flere omgange, men han har simpelthen ikke været klar. Men jeg håber på at det lykkes denne gang.

Stort tak til alle jer, som deltog i Stylepit konkurrencen. Jeg ville jo ønske at jeg havde et gavekort til jer alle, men desværre var det kun 2 stk. i denne omgang. Jeg skal dog nok se, om jeg ikke kan skaffe flere konkurrencer med tiden.

Vinderne blev Charlotte Christiansen og Mai Søby! Tillykke til jer. Jeg håber I finder en masse fine ting til jeres sommergarderobe;-)

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Dagens + 2 vindere af 500 kr til stylepit.dk

    • Jeg er som sagt meget meget misundelig, men glæder mig til at høre, hvad du finder af fine ting! Stort tillykke med gavekortet;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier