Til 90 års fødselsdag i ny frynsenederdel og ny bluse

11.04.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Nye køb

Dagens_copenhagenluxe_frynsenederdel_thespacebetween1 Dagens_copenhagenluxe_frynsenederdel_thespacebetween2 Dagens_copenhagenluxe_frynsenederdel_thespacebetween3 Dagens_copenhagenluxe_frynsenederdel_thespacebetween4

Bluse & nederdel fra Copenhagen Luxe og pumps fra Sofie Schnoor

I lørdags pakkede vi bilen og kørte et smut til Kerteminde. Min mands mormor blev nemlig 90 år, og havde inviteret til frokost på et hotel i byen. Hun har holdt fødselsdag på hotellet de sidste 5 år, men denne gang skulle den have lidt mere gas, da det jo var rund fødselsdag;-). De andre år, har det blot været til brunch, men i år stod den altså på rejecocktail, flæskesteg med brun sovs, og isdessert!

Jeg var hoppet i noget nyt tøj i dagens anledning. Nemlig en frynsenederdel og en bluse fra Copenhagen Luxe. Ikke et mærke, jeg er stødt på før, jeg så det i en lille lokal butik her i Odense S. Nederdelen er så fin, synes jeg. Den er lidt sjov med alle frynserne. Jeg er jo ved at lære at gå i nederdel, men jeg kan mærke at den bliver en favorit. Den er så lækker at have på. Smørblød og dejlig stretchy. Dog er den lige på det korteste til mine tykke lår, men med et par tykke strømper, går det nok. Dog ved jeg ikke om den nogensinde kommer på til bare ben? Det må tiden vist vise!;-)

Utroligt nok har vi nærmest alle årene haft godt vejr på oldemors fødselsdag. Sidste år var det også det flotteste solskin, og i år sneg manden og jeg os lige til et par minutter ved havnen. Det er sådan en hyggelig by, og man skal virkelig unde sig selv en tur der til. Gå en tur langs renæssancehavnen, spis en frokost på et af de gode steder ved havnen, og slut af med en is i en friskbagt vaffel i Vaffelhuset.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier