Black Brunch

12.04.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Motion, Nyt, Vægttab

Kjole fra Soyaconcept, flats fra Marc by Marc Jacobs og halskæde fra Sif Jakobs

I lørdags var vi til fødselsdagsbrunch hos mandens mormor. Hun fyldte 89 år, og har de sidste mange år holdt sin fødselsdag på et hotel i Kerteminde. Kerteminde er sådan en hyggelig by, og vi nåede da også lige et par minutter på havnen med ungerne inden turen igen gik til Odense. Jeg udnyttede det gode vejr, og var hoppet i strømpebukser og ballerinaer. Sidste nævnte for første gang i år, faktisk. Håber snart vejret bliver mere stabil, så de kan findes frem til hverdag.

Kjolen købte jeg i efteråret, og det er første gang, jeg har den på. Og den er faktisk allerede på kanten til at være lidt for stor. Den kunne i hvert fald godt sidde mere til, så der kom lidt figur frem;-) Min figur er nemlig ved at være dér, hvor jeg gerne vil være. Jeg kæmper en kamp for at sænke mit taljemål, men resten er jeg efterhånden ret godt tilfreds med. Jeg har faktisk ikke det store ønske om at komme ret meget længere ned i vægt, for jeg følger mig ret tilpas, hvor jeg er nu. Jeg er stadig ikke normalvægtig rent BMI mæssigt, men jeg elsker mine bløde former, og synes de klæder mig. Der er nogle kropsdele som er svundet ret meget ind under vægttabet (!), og dem ønsker jeg at bevare:-). Jeg holder dog ved på motionen, for jeg har stadig et ønske om at stramme op. Mave, lår, bagdel og arme kunne godt være pænere at se på, og det håber jeg at cross fit og løb kan klare. Det er en god blanding af konditionstræning og løft/øvelser.

Om 2 uger starter jeg på endnu en form for motion, men den skal jeg nok fortælle meget mere om når jeg har været af sted. Det er simpelthen en form for løbeklub, hvor man bliver guidet af en løbetræner. Et ret usædvanligt træk for en som mig, som ikke elsker løb, men nu prøver jeg at udfordre mig selv. Jeg har nemlig stor-nydt løbeturene på det sidste, og jeg har brug for lidt fif til at løbe bedre og gerne længere.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier