New Hair

31.05.2016 af: Tine Kategori: Hår

 

 

Page_salonpernillebjørn_thespacebetween

I sidste uge var jeg forbi min søsters salon, og jeg fik klippet et godt stykke af de slidte lokker. Det trængte virkelig til at blive  studset, og jeg tænkte at det lige så godt kunne kombineres med en kort(ere) sommerfrisure. Jeg er ikke så øm med mit hår for det vokser jo ud igen, så jeg prøver gerne nye ting af. Ikke at jeg gerne lade mig klippe helt kort, eller anlægger mig sort hår, men jeg “tør” godt gå lidt væk fra min vante længde og farve.

Længden blev da også justeret en hel del. Det blev til en luftig page – lige lang nok til at håret kan komme i en elastik, hvis der ikke er tid om morgenen eller når der skal løbes en tur. Farven er mere gylden end jeg er vant til, da jeg ønskede at gå Khloe Kardashian vejen. Hun har det seneste år skiftet farve fra mørk til lys/gylden, og har en super flot farve. Hun er lidt mørkere i bunden og lys i længderne, og netop dem kombi ville jeg gerne prøve af. Det er vel en form for ombre-effekt. Dog med en meget mild overgang fra gylden til lys.

Min søster stylede håret efter klip og farve, så jeg fik de fineste krøller. Det er dog ikke hverdagskost, så normalt vil det bare være (forholdsvist) glat. I skal selvfølgelig nok få det at se på et lidt bedre billede. Billedet fra min weekend er nemlig heller ikke det bedste;-)

 

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “New Hair

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier