Work All Day

24.05.2016 af: Tine Kategori: Børn, Dagens, Snik snak

Educejeans_sofieschnoorpumps_thespacebetween1T-shirt + jeans fra H&M, og pumps fra Sofie Schnoor

I dag har jeg faktisk ikke arbejdet hele dagen, for Anton har været sløj. Det kom nærmest som et lyn fra en klar himmel. I går faldt han godt nok i søvn før aftensmaden, men vi tænkte at det bare var mandagstræthed. Vi nænnede ikke at vække ham, og derfor blev han bare lagt direkte i seng kl. 17. Jeg frygtede for at han ville vågne umenneskeligt tidligt i morges, men han sov til kl. 6.15. Han var dejligt frisk, og lavede sjov med os lige fra morgenstunden. Da han sad ved morgenmaden blev han pludselig ligbleg. Hans læber blev helt blå, og al farve forsvandt fra hans små buttede kinder. Han lagde sig ind i vores seng, og så helt skidt ud. Så vi måtte hurtigt ændre vores planer, og jeg måtte blive hjemme fra job.

Og det viste sig at være en god beslutning, for han har ikke været på toppen i dag. Han har ligget ved siden af mig i sofaen det mest af dagen. Han har set iPad, og jeg har nusset ham på ryggen imens. Jeg ved stadig ikke helt, hvad der kom til ham, men det virker som at en hjemme-dag gjorde ham godt.

Jeg har arbejdet lidt mellem nusseriet, og så har jeg trillet romkugler. Jeg bliver altid så kagesulten når jeg er hjemme en hel dag, så jeg tænkte at jeg kunne udnytte de kagerester, som har ligget i fryseren siden januar måned;-)

Jeg burde nok stoppe med kagerne, for der er kommet lidt hygge-fedt på maven på det sidste. Jeg synes i hvert fald den er mere blød end normalt. Ikke ret godt når bikinisæsonen snart kalder;-)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier