I weekenden fejrede vi Sofias 5 års fødselsdag med boller, kage og pølser på grillen. Til pølserne havde jeg lavet en cremet blomkålssalat med alle mulige sprøde grøntsager. Radiser, asparges og forårsløg. Alt sammen vendt i en dejlig dressing. Ja, det er vel det nærmeste man kommer en kartoffelsalat når man gerne vil undgå kartofler;-)
Jeg lavede blomkålssalaten 5 timer i forvejen, og det tog den overhovedet ikke skade af. Og jeg har faktisk spist rester de sidste 2 dage. Selv i dag smagte den godt!
Blomkålssalat
Ingredienser, 6-8 personer
1 let kogt blomkål i små buketter
2 bundt radiser
4 forårsløg
1 bundt asparges
6 spsk creme fraiche 18%
2 spsk mayonnaise
2 tsk dijon sennep
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Rør dressing af cremefraiche, mayonnaise, sennep, salt og peber. Tilsæt blomkål i samt fintsnittede radiser, forårsløg og asparges. Anret det hele i en skål og pynt eventuelt med friske krydderurter.