Vægttab 2.0 – Uge 2

19.08.2016 af: Tine Kategori: Boot camp, Vægttab

image

Det er egentlig utroligt at der er så stille på bloggen! For jeg har jo mere tid end nogensinde. Men dagene som ledig går altså bare hurtigt. Ungerne bliver afleveret sent og hentet tidligt. Og den mellemliggende tid går med løbeture, rengøring, maling, madlavning eller oprydning. Det er faktisk ikke mange dage, jeg bare har lavet ingenting (eller set Netflix).

Men det er faktisk også bedst at jeg holder mig igang! For hvis jeg ender i sofaen, så er jeg også tilbøjelig til at snacke. Og her snakker vi ikke gulerødder. Nej, her kalder lakridspiberne i skuffen på mig. Uh, de er svære at modstå.

Heldigvis er der røget yderligere 0,8 kg, og mit vægttab går den rigtige vej. På tirsdag påbegynder jeg et bootcamp forløb, som jeg vandt før sommeren. Det glæder jeg mig rigtigt meget til. Her er inkluderet een ugentlig træning. Og det ser jeg frem til. Det er lidt forskelligt hvilken slags træning, den står på, og det bliver sjovt at prøve noget nyt. Fx skal jeg prøve kræfter med tabata og og cross dance. Nogle der har prøvet det?

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Vægttab 2.0 – Uge 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier