Dagens i peplum T-shirt #2

12.09.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

peplum t-shirt

Mandag i sidste uge havde jeg min ilddåb på arbejdet, og var efter kun 2 arbejdsdage med til et årsmøde med en af vores detailkunder. Jeg var derfor trukket i arbejdshabitten aka stramme mørke jeans og en pæn(ere) T-shirt. I dette tilfælde en peplum T-shirt fra Gina Tricot. Min peplum T-shirt er nemlig en favorit for tiden. Jeg har den også i grå, og skambruger dem begge to. De er så behagelige at have på. Især nu når solen igen kommer lidt frem. De er nemlig dejligt luftige. Jeg havde faktisk også en på i dag, så man kan vist godt sige at de var alle pengene værd. Jeg mener nemlig kun jeg gav 129 kr.

Kvaliteten er ikke super duper, men den er endnu ikke blevet skæv. Det synes jeg tit er problemet med fx H&M’s bluser. De bliver vind og skæve efter første vask, og man har en sidesøm på maven og på ryggen. Faktisk oplever jeg det også med 2nd Day bluserne, så det behøver ikke have noget med prisniveauet at gøre!

Og bare rolig! Jeg havde ikke bare tæer på på jobbet. Men efter en hel dag i høje sko, blev de smidt, så snart, jeg kom ind ad døren sen eftermiddag. Jeg elsker nemlig at det er blevet sommervejr igen. Vores træterrasse er nemlig blevet færdig. Og vi kan nu boltre os på 50-60 m2 bag i haven. Det er så lækkert! Vi har nærmest allerede brugt terrassen mere i sidste uge, end vi gjorde før ombygningen alle de 3 år, vi har boet i huset. Før havde vi bare almindelige (70’er) fliser, men der var alle mulige kringelkroge med små buske, stenbed osv. Nu er det blevet et stort område, og der er masser af plads til både leg, spisning, solbadning og køren på cykler/scooter. Børnene elsker at drøne rundt på den.

Her til aften har den da også stået på grillmad, og spisning på terrassen. I sær Sofia er helt vild med at spise ude. Dog er hun ikke stor fan af bierne, så dem kæmper vi lidt med:-)

 

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier