Sommerkjole i september

13.09.2016 af: Tine Kategori: Nye køb

dsc_1033 dsc_1036-2

Kjole fra Vero Moda og peep toes fra Sofie Schnoor

I sidste uge lagde jeg en større bestilling hos Zalando, da jeg manglede lidt tøj og sko til min indendørs træning i forbindelse med mit bootcamp forløb. Mine indendørs sko blev nemlig smidt ud for et par år siden, da de var helt møre og lugtede af gnu. Og mine træningsbukser var fra sidste århundrede med enormt svaj i benene. Præcist som det var moderne for 10 år siden;-). Alle mine andre træningsbukser var nemlig blevet for store, og så var der kun løbetights’ne tilbage. Og jeg havde også kun løbebluser og -toppe i skuffen. I kan nok høre at der var MANGE grunde til at købe noget nyt.

Normalt shopper jeg træningsgear i “rigtige” butikker, men denne gang blev det en webshop pga. travlhed. Og som I sikkert kender det fra jer, så endte jeg med at købe andet end træningsgear. Der røg lige lidt ekstra ting i kurven. Jeg faldt også for et par sommerkjoler. Både til nu, men også fordi jeg skal til Gran Canaria om 39 dage (hvem tæller?!). Faktisk kom der 2 stk. Vero Moda sommerkjole i  kurven, og de skal nok nå at blive brugt flittigt.

Denne sommerkjole kan faktisk sagtens bruges med strømpebukser og støvler til vinter, men i går kom den på til bare ben og sandaler. Faktisk var jeg ved at svede væk hele dagen, da stoffet faktisk er ret tykt. Og så er der underkjole i. Så mine lår havde det ret varmt! I bilen på vej hjem måtte jeg simpelthen trække helt op i kjolen for at få luft. Det må have set ret komisk ud, hvis nogle lastbilchauffører har kunne se ned på mig. Så har de sikkert tænkt at jeg kørte uden benklæder;-)

Min sommerkjole (direkte link) er som sagt købt hos Zalando. Min er i farven Navy, men den findes også i sort og hvid. Desværre er de udsolgte. Der er i skrivende stund kun 1 stk. hvid i str. 38 tilbage. Men jeg bruger str. 40. Ellers havde jeg helt sikkert klikket en mere hjem. Modellen hedder Gabby, hvis man vil lede efter den andre steder. Prisen er 249 kr., så det synes jeg er meget fair.

Jeg skal for resten nok vise mit nye træningsgear en anden gang. Der var nemlig også mange fine ting i mellem.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier