Nyt job og ny hverdag

04.09.2016 af: Tine Kategori: Snik snak

image

Udsigten fra mit skrivebord

I torsdags startede jeg på mit nye job. Et job som jeg faktisk fik den dag, jeg havde min første ledighedsdag. Jeg kan huske at det var lidt overvældende at jeg om morgenen havde meldt mig ledig på Jobnet og hos min a-kasse, og at jeg så om eftermiddagen blev tilbudt et job. Tal lige om at være totalt rundt på gulvet.

Jobbet var et, jeg havde søgt nogle uger i forvejen, mens jeg stadig var ansat i mit forrige job. Det var et super spændende job som personlig assistent for direktøren i en fødevare-handelsvirksomhed, og jeg tænkte at det kunne være en super mulighed for mig. Der tikkede en mail ind om at firmaet havde fået mange gode ansøgninger, og at de faktisk gerne ville snakke med mig om et andet job. Et job, der var mere salg/marketing rettet. Dvs. noget, som lå mere op af min uddannelse og mine interesser.

Egentlig gik jeg til samtale uden at vide 100% hvad jobbet gik ud på, men jeg tænkte at jeg ikke kunne forspilde den chance. Det viste sig at jobbet var en god kombination af alle de ting, som jeg har arbejdet med, men at det også indeholdte nogle nye arbejdsområder. Jeg endte faktisk med at tale med dem 3 gange, og til sidst blev vi enige om at give dette samarbejde en chance.

Firmaet ligger i Kerteminde, og jeg må derfor igen sætte mig i bilen hver dag. Jeg var ellers lige blevet så glad for at cykle, men det kan altså ikke lade sig gøre, når der er 30 km til job – og når børnene også skal hentes og bringes. Firmaet importerer seafood, brød, is, pesto osv. til DK, og sælger det i de fleste store supermarkedskæder og til restauranter. De fleste af jer kender nok Rema 1000’s is i hvide “flamingo” bokse. Den er fra min nye arbejdsplads. Ikke dårligt vel?!

Jeg har som sagt kun haft 2 arbejdsdage, så der er ikke så meget at fortælle endnu. De første dage er altid lidt forvirrende, da det jo mest af alt handler om at hilse på folk, og om at få computeren op at køre. Sidste nævnte virker sjovt nok aldrig efter hensigten, og man ender altid med at bruge lang tid på at snakke med IT folk. Og ja, det skete også for mig!

Ellers var der faktisk ikke så meget introduktion til jobbet. Jeg blev smidt lige ind i det, og brugte nærmest 8 stive timer på at lære et logistiksystem at kende. Jeg ved stadig ikke 100% hvilke produkter, vi importerer og til hvem, vi sælger, men mon ikke det kommer med tiden;-).

Det er dog rigtigt dejligt at komme i gang med at arbejde i gang. Jeg har jo fra første ledighedsdag vidst, at jeg “kun” skulle gå hjemme i 2 måneder, så jeg har virkelig prøvet at få det bedste ud af de måneder. Jeg har holdt mange fridage med mine unger, og har nået en hel masse i huset. Jeg nød min nye hverdag med at aflevere børnene ved 8.30 tiden og hente dem igen ved 14.30 tiden. Det kommer jeg virkelig til at savne. Faktisk var jeg ret ked af det de sidste dage, da jeg følte at jeg svigtede dem ved at starte på job igen! Men det skal nu nok blive godt. Jeg har snakket med min nye arbejdsplads om fleksibilitet i hverdagen, så mon ikke vi får det til at køre! Fx har jeg lige brugt denne søndag aften på at rette en præsentation til, til et vigtigt møde i  morgen, så på den måde, er der nok ingen, der bliver snydt i sidste ende;-)

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Nyt job og ny hverdag

    • Tak:-). Passerer gennem mit gamle hood hver morgen og eftermiddag:-)

      Udsigten er så fin. Jeg falder tit i staver over den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier