Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Nye Michael Kors solbriller

11.11.2016 af: Tine Kategori: Nye køb

michaelkors_solbrille

Jeg forkælede mig selv med et par nye solbriller, da vi var på Gran Canaria for 4 år siden. Jeg havde lige solgt et smykke, og havde besluttet mig for at pengene skulle gå til et par nye solbriller. Men de er blevet brugt rigtigt meget på de 4 år, og derfor tænkte jeg at det var oplagt at købe et par nye, når nu vi igen skulle på ferie til Gran Canaria. De gamle var nemlig så slidte, at belægningen på glassene var begyndt at falde af. Ret irriterende at rende rundt med pletter lige i synsfeltet. Og nærmest umuligt at læse en bog!

Jeg havde udset mig et par Michael Kors solbriller i Tax Free kataloget, men turde ikke bestille dem, da man jo ikke har mulighed for at prøve dem, uden at skulle bøvle med at sende dem retur. Så jeg tænkte at ferien sikkert ville byde på lidt shopping, hvor jeg kunne finde et par solbriller.

Men.. jeg nåede faktisk ikke længere end til afgangshallen i Billund Lufthavn, da jeg fandt mine nye solbriller;-). Mens ungerne væltede sig i slikafdelingen kl. 7 om morgenen, fik jeg udset mig et par nye Michael Kors solbriller. Han laver altså nogle fine ting, som er til at betale for os almindelige dødelige mennesker. Disse solbriller kostede 1200-1300 kr., og det synes jeg egentlig er en fin pris. Jeg tænker at det er en meget almindelig pris for et par solbriller?

Jeg er faktisk den type, der altid har et par solbriller på mig. Både taksen og bilen er altid fyldt op. Jeg har simpelthen så lysfølsomme øjne, at der ikke skal ret meget sol til før jeg tager solbriller på. Ellers løber mine øjne simpelthen i vand. Mega irriterende og ret rock star agtigt at sidde med solbriller på når det egentlig er halvskyet. Men mine øjne har det bedst med det 🙂

Print Friendly

2 thoughts on “Nye Michael Kors solbriller

    • Du har ret! Det er faktisk rart at høre at andre har det på samme måde. Jeg er ret generet af det, og har tit tænkt om jeg bare er sart 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier