Vinterstøvler x 3

15.11.2016 af: Tine Kategori: Nye køb

vinterstoevler_thespacebetween

I oktober måned røg der 3 par vinterstøvler ind i mit skoskab. Mange vil nok tænke: 3 par!? Hvad skal hun bruge 3 par vinterstøvler til? Tja… det er jo åbenlyst for enhver at støvlerne dækker hvert sit behov, så derfor måtte der 3 par til;-)

I starten af måneden købte jeg de vamsede Masha Texas boots fra Ganni. Jeg regnede egentlig ikke med at jeg ville komme til at bruge dem sindssygt meget, fordi jeg ofte vælger nogle lidt mere “formelle” støvler til hverdag. Men jeg må ærligt indrømme at de er blevet skambrugt siden, jeg købte dem. Sneen kom jo dalende i sidste uge, og de forede vinterstøvler har reddet mine kolde fødder mange dage siden da. De er dejligt varme at have på, og så er de faktisk ikke så kluntede, som sådan nogle vinterstøvler godt kan være.

Tommy Hilfiger støvlerne i midten er vel egentlig ikke de klassiske vinterstøvler. Men det er alligevel en støvle, der er ideel til denne årstid. De har rimelig flad hæl, og kan dermed sagtens bruges de dage, hvor det godt kan være lidt glat. De er dog ikke forede, så på de helt kolde dage, skal man ikke være ude i dem i ret lang tid af gangen. Støvlerne købte jeg i en butik i Las Palmas lufthavn på Gran Canaria efter at have holdt en uges ferie i +25 graders varme. Jeg så dem gennem et vindue, og vidste at jeg ikke ville kunne glemme dem. Så de måtte med hjem til DK i håndbagagen;-)

De italienske støvler fra L’ecologica købte jeg i den lokal butik, Frk. Dusa, i den bydel i Odense, hvor jeg bor. De var lidt et panikkøb op til en messe, da jeg manglede ordentligt fodtøj. Men de reddede mig, og er simpelthen så gode at gå i. Jeg gik over 45.000 skridt på 3 dage i de nye støvler, og her kom de bløde naturgummisåler virkelig til deres ret. Jeg følte mig flyvende.

Så for at gøre status på vinterstøvler-til-Tine, så brugte jeg i oktober måned ca. 3800 kr. på at gøre mig vinterklar på støvle-fronten. Totalt uansvarligt når jeg sådan tæller det sammen, men trods alt betalt med mine helt egne penge. Og ved I hvad? Jeg ville ikke undvære et eneste af parrene, så jeg er glad:-)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier