Årets julekort

22.12.2016 af: Tine Kategori: Børn, Snik snak

preview

De sidste mange år har det været en tradition at sende et personligt julekort ud til venner og familie. Manden og jeg startede allerede traditionen da vi “bare” var kærester. Før der kom børn til. Det er måske lidt navlepilleri at sende billeder ud af sig selv, men jeg synes det er så hyggeligt både at sende og at modtage. Traditionen med julekort varer stadig ved. Ikke et år har vi sprunget over. Hvert år får vi trykt et kort, som vi enten personligt afleverer til modtageren, eller som vi sender med snail mail. Ingen sms eller email. Det gælder ikke hos os:-)

Jeg synes det er så hyggeligt med julekort – og jeg gemmer dem også. Både egne kort, og de kort, som vi modtager fra venner og familie. Det er så sjovt at se hvad der sker med ungerne (eller de voksne) i løbet af det år, der er gået.

Vi tager altid selv billedet, som kommer på julekortet. Egentlig kunne jeg godt tænke mig at få en fotograf til det, men jeg er aldrig ude i god nok tid til at nå det. Derfor bliver det bare et billede hjemme fra stuen. Billedet er sjældent opstillet, for mine børn kan seriøst ikke sidde stille. De suser rundt, og kigger hvert sit sted hen når de bliver placeret ved siden af hinanden. Men jeg synes også der er noget charmerende over at billedet blot er et snap fra en impulsiv situation. Og sådan blev årets julekort også.

Vi var lige kommet hjem fra juletræsfest i gymnastikforeningen, og derfor havde de begge deres nissehuer på. De var helt høje oven på den kæmpe godtepose, de havde fået af julemanden. De fjollede rundt. Sofia ville give Anton et kys – men Anton prøvede at slippe uden om “pigekysset”. Det gav et ret fint billede. Dog med Sofia i undertrøje og Anton i Spiderman udklædning. Men det er typisk mine børn. Så billedet rammer egentlig meget godt!

Jeg er meget tilfreds med året julekort. Jeg synes faktisk det blev rigtigt fint – også selvom ungerne ikke kigger ind i kameraet. Men det tydelig søskendebånd er så meget mere værd end øjenkontakt i denne situation. Jeg synes der er et eller andet magisk ved øjeblikket mellem Anton og Sofia <3

Hvordan har I det med julekort? Laver I selv et til familie og venner?

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier