Kjole til juleaften

21.12.2016 af: Tine Kategori: Inspiration, Snik snak

kjoletiljuleaften_thespacebetween

Jeg havde egentlig sat mig for at jeg skulle ud og shoppe en ny kjole til juleaften. Og måske til nytår også. Men december er strøget forbi, og jeg kan ikke nå at komme ud i nogle butikker inden vi går på juleferie i morgen. Så jeg må kigge mine skabe igennem for at finde den rette kjole til juleaften. Men hvilken kjole, skal jeg vælge?

dagens_gestuz_thespacebetween2

Denne sorte kjole med blondeærmer er fra Gestuz. Den har været min yndlings little black dress siden jeg købte den for snart 2 år siden. Jeg har brugt den til 60 års fødselsdag, til 30 års fødselsdag, til date night med min mand og til en romantisk weekend get-away. Den er fantastisk.  Selvom kjolen har draperinger hen over maven, er den stadig meget tight fit. Så man skal virkelig tænke over at trække maven ind. Den er derfor ikke det oplagte valg til en kjole til juleaften, da jeg altså ikke sparer på flæskesteg, and, ris á la mande og konfekt den dag.

img_5863

Denne kjole har jeg et helt specielt forhold til, da det er den kjole, jeg købte efter jeg havde tabt mig 10 kg på 3 måneder. Jeg skulle til julefrokost med mit arbejde, og følte mig virkelig som en Hollywood stjerne med krøllet hår og glimmer kjole. Kjolen er fra Saint Tropez, og jeg endte med at købe den i grå også. Kjolerne er virkelig så behagelige at have på. De har drapering ved maven, og det gør at jeg ikke føler mig så udsat som i andre stramme kjoler.

pailletkjole_barryg_veromoda_thespacebetween4

Pailletkjolen fra Only er faktisk sidste års kjole til juleaften. Den var egentlig købt til en julefrokost, men jeg følte mig så godt tilpas i den, at den også røg på juleaften. Den er så fin og festlig med alle pailetterne og den halvåbne ryg. Desværre hænger man i alt hvad man kommer i nærheden af. Men det kan jo være en fordel juleaften?! 🙂

Som I nok kan høre, så er jeg vild med alle kjolerne. Men hvilken skal jeg vælge som min kjole til juleaften?

Print Friendly, PDF & Email

8 thoughts on “Kjole til juleaften

    • Tak! På instagram bliver der også hældt mod 2’eren :-). Nu må vi se, hvad jeg ender med.

      Rigtig god jul til dig også.

    • Tak:-). Nr. 3 er også fantastisk. Jeg fik mange komplimenter, da jeg havde den på til julefrokost. Den har ikke været ude af skabet i snart 1 år, så den trænger også til at blive luftet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier