Anton 4 år

11.01.2017 af: Tine Kategori: Børn, Ikke kategoriseret

anton_4aar_thespacebetween

I morgen bliver min lille Anton-mand 4 år. Han glæder sig så meget til at fejre sin fødselsdag. Her til aften snakkede han ikke om andet, da jeg nussede ham på ryggen, inden han lagde sig til at sove.

Vi fejrer ham i morgen tidlig med nybagte boller og kakao, og så står den ellers på fejring i børnehaven om formiddagen. Han har beordret mig til at lave en chokolade-Ninjago-kage, så det er jeg i fuld gang med! Men det er altså noget af en opgave når der skal være 50 stykker kage. Børnehaven er nemlig overbelagt i øjeblikket, og der er 46 (!) børn. Vores børnehave er ikke delt op i stuer, så når man holder fødselsdag derovre, holder man det for alle børn. Pyh!

På lørdag kommer familien på besøg til den helt store fødselsdagsfejring. Og her står den jo nok også på kage. Det kommer vi nok ikke uden om :-). Men har I nogle gode forslag til, hvad jeg skal bage af kage til den pukkelryggede familie? Vi bliver 16-17 mennesker, så der skal alligevel noget kage til!

Anton er den mest kærlige lille fyr. Han elsker at give sin mor “mussere” på munden, og jeg nyder det i fulde drag. Sofia har aldrig været så kærlig på samme måde, så jeg suger det i mig. Anton elsker at ligge helt tæt, og vil gerne kramme og putte. Han er dog også noget af en tonser, og han sidder faktisk helst ikke stille (kun når jeg nusser ham på ryggen). Så på den måde er han en rigtig dreng. Han elsker at lege med biler, robotter og dinosauere, og hvis han får ro fra storesøster, kan han sidde og nørkle med de samme legoklodser i timevis.

Anton kom på sin terminsdag en kold januardag i 2013. En lørdag eftermiddag på Svendborg Sygehus. Efter en rigtig god fødsel, med med et noget hektisk efterspil. Han var jo absolut ikke planlagt. Altså… jeg vidste jo selvfølgelig at jeg skulle føde – men graviditeten kom som lidt af en overraskelse. Sofia var 8 måneder, og netop startet i vuggestue, da jeg stod med en positiv graviditetstest. Jeg var startet på job efter barsel 14 dage tidligere. Så jeg synes absolut ikke at timingen var perfekt. 

‘Fuck’ var da også det første ord, der røg ud af min mund, da der tonede to streger frem på tisse-pinden. Men jeg var jo selv skyld i det, så jeg overvejede ikke et sekund at graviditeten skulle afsluttes. Det var aldrig på tale. Jeg plejer derfor altid at sige, at Anton ikke var planlagt, men at han var meget ønsket <3

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Anton 4 år

  1. nemme lagkager – flødeskum og rutebiler blandet sammen, eller pisk en lille fløde sammen med en bakke flødeboller (uden bund) og frisk frugt, eller kagecreme og jordbær.
    Tillykke med ham 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier