At rejse med små børn – klapvogn

18.03.2012 af: Tine Kategori: Baby, Rejser

Før kæresten jeg jeg blev forældre rejste vi meget, og den har da også både stået på Egypten, Rhodos, Thailand og et utal af smutture til ind- og udland.

14 dage efter jeg havde født, bookede vi den første rejse med Sofia. Nemlig turen til London, som jo løb af stablen sidste weekend. Måske lidt risky at booke så tidligt, men vi vurderede at vi godt kunne tage en 7 mdr. gammel baby med til London. Og det gik faktisk rigtigt fint.

Der er jo nogle praktiske ting at tage hensyn til når man rejser med sådan en lille en.  Især når det er en storbyferie, hvor det kan være svært at navigere med en klapvogn, og svært at finde sove-,spise-og puslemuligheder.

Lisbeth fra It’s Fashion, Baby! skrev i november et rigtigt godt indlæg om Bugaboo’s klapvogne, og jeg var herefter ikke i tvivl om at vi skulle anskaffe os en Bugaboo Bee, når vi skulle til London. Jeg var så heldig at finde en på Gul & Gratis til en brøkdel af nyprisen, og jeg er så glad for den.

Bugaboo Bee udemærker sig ved at være let, mener det er ca. 7 kg, og den er derfor let at bære rundt på. Det undgår man nemlig ikke, når man er i fx London. Vi slæbte den op og ned af undergrunden, og så slæber man jo på den i lufthavnen. Så det er dejligt at man ikke behøver at være 2 til at bære. Så kan far jo slæbe kufferter… eller shoppingposer:-)

Pga. vægten og de drejelige hjul, er Bee’en rigtig let at navigere rundt med. Man kan sagtens køre den med een hånd. Og vigtigst af alt, så slås den op og i med et enkelt klik.

Bugaboo Bee er samtidig er klapvogn, hvor man kan vende sædet, så barnet både kan kigge ud mod verden, samt ind mod mor/far. Dette var faktisk den altafgørende faktor til, at vi valgte netop denne klapvogn. Jeg ville nemlig ikke have at Sofia skulle have “hele verden lige i hovedet” og samtidig ville jeg gerne have muligheden for at vende hende om, når der var noget at se på for hende.

Klapvognen levede op til alle vores forventninger, og Sofia sov rigtigt godt i den. Sædet kan nemlig ligges helt ned, og kalechen slås op, så der bliver dannet en lille hule, hvor barnet kan sove. Vi havde købt en kørepose hjemmefra, så Sofia kunne sidde trygt og lunt. Det fungerede rigtigt fint.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “At rejse med små børn – klapvogn

  1. Pingback: Getting around with baby

  2. Pingback: Mallorca Pictures

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier