Goodie Bag

20.06.2012 af: Tine Kategori: Personlig pleje

image

I weekenden var jeg til reception hos en ny kosmetolog. Eller faktisk har jeg været kunde hos hende før, men nu starter hun som selvstændig. Så jeg var forbi med en lille blomst og et par søde ord.

Hun havde pakket de fineste goodie bags til alle gæster. Der var lækre produkter fra Murad og chokolade. Men chokoladen må I tænke jer til for den er for længst væk;-) Jeg har faktisk tidligere brugt Murad, og kan varmt anbefale hans produkter. Jeg brugte hans anti blemish serie, og den fik min hud pæn igen på no time. Produkterne er lidt pricy, men i min verden kan det sagtens betale sig at spendere lidt ekstra på hudpleje.

Jeg bookede forresten en tid til en ansigtsbehandling, da jeg var til receptionen. Jeg skylder mig selv lidt pampering. Alt går hurtigt op i madpakker og vasketøj med en lille fis. Så det er vigtigt at give sig selv lidt fri. Så kan man pludselig klare hverdagens trumme rum igen.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Goodie Bag

  1. Jeg kender ikke Murad, men suki, som jeg også kan skimte på billedet er også rigtig godt. Det mærke har jeg meget fra 🙂
    Jeg skal til kosmetolog på onsdag… og glæder mig (jeg får heller ikke altid prioriteret det i hverdagen)
    Rigtig god tur, når du skal afsted.
    /Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier