French Tips

15.07.2012 af: Tine Kategori: Personlig pleje

I fredags tog jeg ½ fridag, og forkælede mig selv med en tur til kosmetolog. Jeg havde for lang tid siden bestilt en tid til ansigtsbehandling, men pga. sygdom blev den først ført ud i livet i fredags. Oven i den helt fantastiske og grundige ansigtsbehandling, fik jeg lavet de fineste franske negle af ejeren, Karina. Det er altså min yndlings”lak” på fingrene. Hænderne virker bare en anelse med velplejede med en fin fransk manicure.

Karina laver også shellac, og jeg overvejer stærkt hvornår jeg skal købe sådan en behandling. Sidst jeg hoppede på den vogn var til lillefisens barnedåb i november. Så det er ved at være et stykke tid siden!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier