If it ain’t broken, why fix it

17.10.2012 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Graviditet

Blusen fra Selected Femme er en af mine yndlings, og med lidt god vilje kan maven stadig være i den. Der går dog ikke mange uger, før babybulen begynder at titte ud for neden. Ja, faktisk er den allerede godt på vej, kan jeg se (ups!). Men jeg føler mig godt tilpas i blusen, så det er bare med at udnytte at den stadig ser nogenlunde ud på mig.

Pga. den snarlige flytning er jeg ved at pakke alt mit ikke-graviditets-tøj ned i kasser, og selvom jeg har prøvet det før, er det lidt mærkeligt at tænke på, at jeg nok først kommer i det i februar/marts. I hvert fald når det gælder bukser, for jeg kan huske at selvom vægten hurtigt blev sig selv efter fødslen, så var maven stadig lidt blævret efter nogle måneder:-). Og det bliver sgu nok ikke bedre denne gang!!

Idag står den på scanning af den lille gut i maven, og jeg glæder mig helt sindssygt til at få et kig ind til ham. Han er nu meget aktiv, og flere nætter vågner jeg af hans karatespark. For der er altså virkelig kraft bag dem nu. Men det er nu meget hyggeligt at se ham rumle rundt, og derfor bliver det sjovt at få et skøn på hvor stor han er, og hvordan han ser ud.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “If it ain’t broken, why fix it

 1. Du er super fin i den gule farve!:) og jeg bliver helt nysgerrig på, hvornår du mon har termin?:) Jeg er lidt ny her på din blog, så undskyld mange gange, hvis du allerede har fortalt det:) Jeg venter mig jo også, så det er lidt hyggeligt at følge med..
  Jeg har termin om 2 uger, så jeg er begyndt at glæde mig vildt meget til at finde mit gamle ikke-graviditetstøj frem.. Det føles lidt som at få en ny garderobe igen:)
  God onsdag til dig!:)

  • Tak, Sussi. Og velkommen til bloggen. Jeg har fulgt dig længe, så det er hyggeligt at se dig herinde:-)

   Jeg har termin medio januar, og kan derfor (forhåbentlig) se frem til 3 måneder med mave endnu. Glæder mig også helt vildt til at komme i mit normale tøj. For selvom der findes gode alternativer i ventetøjet, så er min graviditetsgarderobe altså bare ikke lige så stor som min normale garderobe:-)

   God onsdag til dig også.

 2. Den er også super flot til dig, den top – så kan godt forstå at du bliver i den, så længe du kan.

  Er det svampe der bor på jeres træstub? Det matcher blusen godt!

  Dejligt med jeres lille aktive drenge 🙂

  • Ja, vores træstub og græsplæne er blevet angrebet af svampe!! Og de passede nemlig lige til blusen, så derfor skulle de selvfølgelig med på billedet:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier