Nytårskjolen

02.01.2013 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Graviditet

Kjole fra Zeze og flats fra H&M

Jeg havde en del problemer med at finde en kjole, som maven stadig kunne være i, og som jeg følte mig tilpas i. Kæresten måtte derfor hives igennem et par kjolefremvisninger i løbet af dagen:-)

Jeg endte i en “gammel model”, som jeg faktisk også fejrede nytår i for 2 år siden. Dér var det bare uden synlig gravid mave (var 7 uger henne med Sofia) og på en strand i Thailand. Så man må sige at betingelserne var lidt anderledes denne gang. Men kjolens historie gjorde ikke denne nytårsaften mindre kedelig.

Vi fejrede nytår sammen med gode venner. 5 minutter fra vores hjem. Hvis nu der skulle ske noget i løbet af aftenen. Eller hvis jeg fik brug for at tage hjem. Jeg holdt dog ud til kl. 1.30, så jeg nåede at opleve springet ind i 2013. Det havde jeg faktisk ikke forventet. For graviditet og sygdom har tæret på mig de sidste par uger, og jeg plejer at være død ret tidligt på aftenen. Men det var dejligt at kunne kysse kæresten mens rådhusklokkerne lød i baggrunden, så det var det hele værd!

Husk at deltage i konkurrencen

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Nytårskjolen

    • Tak, sødeste Katja. Jeg venter også spændt! Selvom jeg gerne vil have ham i mine arme, så håber jeg han forbliver i maven i hvert fald en uges tid endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier