Sangbog fra ABC leg + giveaway

27.12.2012 af: Tine Kategori: Baby, Konkurrencer

For nogle uger siden fik Sofia en tidlig julegave fra abcleg.dk . Nemlig en hel bog fuld af fagtesange!

Hun er helt vild med at synge og danse, og vi tramper tit rundt i huset, mens vi synger “en elefant kom marcherende”. Eller vi ruller med armene når vi synger “hjulene på bussen drejer rundt rundt rundt”. Sødest er det dog når hun prøver at lave fagterne til “lille peter edderkop”. Det ser så fint ud når de små fingre fletter ind i hinanden:-)

Alle sangene og fagterne har hun lært i vuggestuen, og da jeg ikke er en haj til dem, så er sangbogen virkelig en stor hjælp. Heri kan jeg nemlig få genopfrisket alle sangene, og samtidig læse hvordan man laver fagterne. Og så har bogen udvidet min horisont en del, for jeg kender faktisk kun en brøkdel af sangene i bogen. Måske man skal være pædagog for at kende dem?!

ABC leg er forresten et besøg værd, hvis man er på udkig efter lærende og udviklende legetøj. Indehaveren, Anja, er mor til børn med særlige behov, og derfor har hun sat en ære i at udvælge det bedste legetøj til netop udvikling og indlæring. Noget som man godt kan savne, når man køber legetøj. Alt er snart udstyret med lyd eller lys – hvilket også kan være godt nok. Men efter flere timer med Peter Plys i baggrunden, er det altså meget befriende at bygge med træklodser i stedet for!

Jeg har fået lov til at give et eksemplar af fagtebogen, som Sofia modtog fra ABC leg, så hvis du vil vinde den, skal du like ABC legs facebook side samt smide en kommentar til dette indlæg. Jeg trækker vinderen 2. januar.

Bogen er sponseret af ABC leg
Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

7 thoughts on “Sangbog fra ABC leg + giveaway

  1. Den bog ville jeg gerne vinde! Molly kom tit hjem og synger en sang, som vi ikke rigtig kender eller kan synge færdig!

  2. Herhjemme bliver der sunget og danset, så det er en sand fornøjelse. Sådan en bog ville garanteret bringe lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier