The Accessories & Makeup

02.01.2013 af: Tine Kategori: Detaljer, Personlig pleje

Jeg er stor fan af at give den hele armen med accessories og makeup, og jeg gik da heller ikke ned på bling og markerede øjne nytårsaften.

For at starte med smykkerne, så er D&G uret og Pandora Lovepod ringen beggge gaver fra kæresten. Og ja, det er ByBiehl øreringene også. Faktisk fik jeg dem til jul, men har pga. sygdom ikke nået at flashe nogle af mine gaver endnu (det skal jeg nok få rettet op på).

Armbåndet har snart mange år på bagen. Det er fra Dyhrberg Kern, og jeg fik det af min farmor og farfar i studentergave, tror jeg.

Øjenmakeuppen er fra Bourjois. Paletten hedder Smokey Eyes Trio i farven Rose Vintage. Den fås vist i Magasin. Jeg har trioen i flere farver, og skambruger dem. De holder super godt, og fordi der er 3 farver i en boks, så kan man let lave en både hverdags- og aftenmakeup. Mascaraen er Maybelline The Falsies Volum’ Express. Den bruger jeg altid.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “The Accessories & Makeup

  1. Pingback: byBiehl Sparkle Black

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier