Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Marc Jacobs Mice

23.04.2013 af: Tine Kategori: Nye køb

En lille mand skal snart døbes, og nu har jeg skoene på plads. Købt ubrugte af en venlig sjæl med for små fødder. Så jeg sagde haps, og sparede en masse penge. De står nu fint i skabet sammen med deres venner, og venter på at blive brugt på Antons store dag. Så mangler jeg bare kjolen! Kan slet ikke finde nogle, så jeg overvejer faktisk at genbruge den, som jeg havde på til Sofias dåb. Der er også noget fint i at have den samme kjole på til mine børns dåb.

Print Friendly

9 thoughts on “Marc Jacobs Mice

  1. Pingback: På udebane i H&M kjole og Marc by Marc Jacobs museflats

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier