På udebane

01.06.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

HM_marcbymarcjacobs_musesko_thespacebetween

Marcbymarcjacobs_musesko_hm_thespacebetween

Kjole fra H&M og flats fra Marc by Marc Jacobs

I weekenden var vi som sagt til mærkesvømning med Sofia og Anton, og af uvisse årsager blev det ikke holdt i vores sædvanlige svømmehal i Højme, men det var rykket ud til Vollsmose. Selvom jeg har boet i Odense siden 2001, har jeg aldrig været i Vollsmose Svømmehal – ja jeg tror faktisk kun, jeg har været i Vollsmose een gang – så vi var noget på udebane, da vi skulle finde svømmehallen. Det lykkedes dog til sidst og vi nåede at nyde det gode vejr  mens ungerne tog sig en gyngetur på legepladsen ved siden af mens vi ventede på at svømmehallen åbnede.

Jeg var hoppet i en ny kjole fra H&M, og udnyttede det gode vejr til at vise de blege ben frem. Jeg er ikke kæmpe fan af mine ben, men denne kjole skjuler heldigvis de bløde lår. Til kjolen fandt jeg et par gamle muse-sko frem fra skabet. Jeg havde nærmest glemt alt om mine Marc by Marc Jacobs muse-basser, men da jeg ledte efter et par grå sandaler til den nye kjole, kom jeg i tanke om disse. Godt gjort at de har ligget i skabet et års tid uden at blive brugt! Er det fordi jeg har for mange sko? ALDRIG!:-)

Jeg er tværtimod tæt på at føje ekstra sko til samlingen, for jeg tænker at et par espadrillos ville gøre sig godt til kjolen (og et par sommerbrune ben). Jeg savner faktisk et par sommerlige flade sko. Jeg har masse af høje sandaler og peep toes, men ikke ret mange flade. Så det bliver nok et af mine næste køb.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier