2nd Day

03.05.2013 af: Tine Kategori: Nye køb

Imorges smed jeg lillemanden i klapvognen og drog mod Rosengårdcentret. Jeg skulle lige købe nogle gaveposer til dåben på søndag, hvor børnene får hver deres goodie bag med æbler, rosiner, kiks osv. Jeg kunne dog ikke lade være med at besøge butikker, og en time efter havde jeg brugt alt for mange penge. Altså virkelig ALT for mange penge!

Første køb var denne fine batik t-shirt fra 2nd Day. Perfekt til et par blue jeans og de glitter sandaler, jeg købte for et par uger siden. Jeg ser i hvert fald mig selv i dette sæt på Mallorca om en måneds tid:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “2nd Day

    • Børn kan jo tit blive lidt utålmodige, og med 12 ialt så tænkte jeg at jeg hellere måtte være på forkant. Har også købt lidt malerbøger og farveblyanter, så de kan blive underholdt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier