Lace Jeans

27.05.2013 af: Tine Kategori: Dagens

Jeans – H&M, top – Vila, jakke – Primark, flats – New Look, ur – Marc by Marc Jacobs

Jeg har kun vist et glimt af disse jeans fra H&M, men da jeg nærmest lever i dem for tiden, så er det vist på sin plads med et rigtigt outfit billede. De har den rigtige blå farve, tilpas med stretch samt en forholdsvis høj talje til at holde dejmaven på plads:-).

Og når nu vi snakker om mavedeller, så har jeg sørget for at holde dem ved lige idag ved at bage rabarbercrumble. Med rabarber fra haven. Mums den var god!

HUSK AT DELTAGE I KONKURRENCEN

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “Lace Jeans

    • Tak, søde! Det er faktisk et stykke tid siden, jeg har været på vægten. Men amning forbrænder jo nogle kalorier, så det kan være, der er røget nogle kilo. Jeg ved i hvert fald at jeg vejer mindre end før jeg blev gravid.

  1. Pingback: Mallorca Outfit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier