Mallorca Outfit

14.06.2013 af: Tine Kategori: Dagens, Rejser

Bluse og bukser fra H&M og flats fra Zara

Jeg havde faktisk et par dage med sygsom på Mallorca, og derfor var humøret ikke helt i top. Det er bare nitten at måtte ligge på hotelværelset og sove i stedet for at nyde solen sammen med sin familie. Men det blev jeg nødt en eftermiddag, da jeg simpelthen var så dårlig at jeg var ved at besvime. Heldigvis fik jeg det bedre efter min mor og far havde købt halvdelen af det lokale apotek til mig. Kan dog mærke at jeg stadig ikke er helt på toppen, så det sidder nok stadig og lurer i kroppen.

Ovenstående aften var en af de sidste, hvor vi nød lidt kold drikkelse ved poolen inden sengetid. Som I kan se på det fancy armbånd, så boede vi på et all inclusive hotel. Men et ganske godt et af slagsen. Både drinks og mad er klart noget af det bedste, jeg har prøvet på sådanne hoteller. Jeg skal nok vise nogle flere billeder fra vores tur, men det tager lidt tid at arbejde sig igennem over 500 billeder:-)

Mens jeg sidder her og kigger ud på regnvejret, så drømmer jeg mig allerede tilbage til sydens sol. Der er desværre ikke flere rejser i sigte denne sommer, så jeg håber på at det danske vejr viser sig fra sin bedste side. Jeg håber vejret klarer lidt op til i eftermiddag, hvor der er udendørs cirkus i vuggestuen. Godt nok under en pavillon, men det kan blive en kold fornøjelse i regnvejr. Men så må vi jo varme os med den medbragte madkurv, som jeg hellere må gå igang med mens lillemanden sover i barnevognen.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier