White Lace Top

24.05.2013 af: Tine Kategori: Nye køb

Jeg drømmer om skinny blue jeans, bare tæer i ballerinaer, farverig blazer og denne fine Vila top, som jeg købte i sidste uge. Heldigvis er vejret jo til det idag, og det bliver derfor opskriften på min fredag. Udover det står den på bytning af lidt gaver fra Antons dåb. De har længe stået og kigget på mig, og nu må jeg hellere gøre noget ved det.

HUSK AT DELTAGE I KONKURRENCEN

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “White Lace Top

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier