Dress Day

25.06.2013 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer

 

Vi er heldigvis kommet over gårsdagens sygdom, og det var derfor kun Anton og jeg, der var hjemme idag. Så dagen blev brugt på at få lidt styr på hus og have, som bar præg af tre dages non stop “raseren” af to aktive børn og voksne. Det er utroligt hvor mange ting, der kan ligge rundt omkring. Derfor bruger jeg normalt mandag formiddag på at rydde op efter weekenden og gøre klar til en ny uge. Men i denne uge, blev det altså rykket til tirsdag.

Efter et par timer i vaskerummet og intens ukrudtslugning, hoppede jeg i en ældre Carmakoma kjole – og ja, leggings. Jeg ved det er en dødssynd blandt nogle, men det har jeg det altså bedst i. Jeg synes ikke mine knæ er de pæneste i verden, og derfor dækker jeg dem helst til. Dagens vejr, var jo også lidt ubeslutsomt, så det havde nok været for koldt kun med kjole. Ikke fordi jeg bevægede mig uden for matriklen, men et par tril med barnevognen blev det da til:-)

 

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Dress Day

  1. Åh, jeg er også stor fan af de forhadte leggings! Tykke knæ er bare pænere når de er dækket til…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier