Today

21.06.2013 af: Tine Kategori: Dagens

Et dagens uden ansigt, da jeg igen ikke har fået så meget søvn! Den står dog på et opfriskningsbad om lidt, da min mødregruppe og deres bedre halvdele kommer forbi til grill og hygge senere. Jeg har lige bagt en syndig brownie og glæder mig til at smæske i al maden senere.

Lige nu vil jeg dog tage en slapper, da jeg venter på mine nye spisebordsstole. De skulle komme mellem 12 og 16. Men hvorfor kommer de altid til allersidst?! Sådan synes jeg det er hver gang, men skal være hjemme til noget. Heldigvis er tidsrummet til at overleve. Ikke ligesom hos TDC, hvor jeg skulle være hjemme mellem 7.30 og 15.30!

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Today

  1. Pingback: Zara Stripes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier