Saint Tropez Pants

26.06.2013 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Snik snak

 

Jeg tror vi har knækket koden til at få Anton til at sove lidt mere og bedre!! Det viser sig at han ikke har fået nok at spise, fordi vi har brugt et for lille suttehoved på de flasker, han begyndte at få som tilskud for et par måneder siden. Jeg har af et par omgange prøvet større suttehoveder, men han var ved at forsluge sig, så jeg gik tilbage til det mindste. Men den lille mand, har simpelthen ikke kunne få nok ud af flasken og har suttet sig træt – uden at blive mæt. Men nu hvor han har lært at bruge et større suttehoved, så spiser han lige pludselig dobbeltportion på den halve tid. Og han tager snildt 2-3 timer i barnevognen pr. lur. Hvor dejligt er det lige?! Jeg er nærmest et helt nyt menneske, fordi jeg kan nå et bad, lidt praktisk, at blogge og måske en lur mens han sover. Så mangler vi bare at nattesøvnen også bliver bedre, men jeg tænker det kommer så snart den lille mand er klar over at han ikke behøver vågne for at spise så ofte. Han skal jo lige lære at han kan være mæt i længere tid.

Idag var vi lige et smut forbi lægen. Jeg har i længere tid haft en følelsesløs storetå, så den skulle lige tjekkes:-). Jeg var derfor hoppet i de forholdsvis nye bukser fra Saint Tropez. Jeg skambrugte dem på ferien på Mallorca. De er så dejligt luftige, og så er jeg bare vild med det douchede print. Jeg falder jo nærmest i et med den flotte busk i vores baghave.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Saint Tropez Pants

  1. Pingback: Zalando Spring

  2. Pingback: Pavement Slip Ons

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier