Flyvetur med små børn

12.06.2013 af: Tine Kategori: Baby, Rejser

image

Det var Sofias 4. udenlandsrejse med fly, og hun er derfor på trods af sin unge alder ret berejst. Hun har allerede besøgt London, Paris, Grand Canaria og altså nu også Mallorca. Da vi fløj til London og Paris var hun endnu så lille at hun ikke kunne gå selv, og det var derfor ret let at aktivere hende på vores skød med en bog eller et stykke legetøj. Samtidig tager det ikke så lang tid at flyve til de to destinationer, så flyveturene gik uden de store problemer.

Turen til Grand Canaria tager 5-6 timer, og her var hun 14 måneder. Denne flyvetur rumsterer stadig i mit hoved, og desværre ikke af positive grunde. Sofia blev nemlig ret ugidelig på turen, og vi kæmpede derfor med et skrigende barn i ret lang tid. Både fordi hun ikke kunne rende frit omkring, men også fordi hun var både træt og sulten.

Jeg havde derfor forberedt mig noget anderledes denne gang. Jeg havde pakket en kæmpe madkasse med alle slags lækkerier. Både sunde og usunde. For snacks kan virkelig aflede, når en krise trænger sig på.

Poserne er fyldt med rosiner, kiks, tomater, agurkestænger, chokolade, smoothie, blåbær, frugtstænger og alt muligt andet. Og det var et hit blandt både voksne og børn.

Print Friendly, PDF & Email

7 thoughts on “Flyvetur med små børn

 1. Vi rejser til Kreta på lørdag 8 dage, min søn er dog noget større (8 år) men jeg tager også forskellige snack med til ham. Men ja, det er helt klart bedst at være lidt på forkant med hvad der kan ske på sådan en flyvetur. De gange vi har rejst har nintendoen flittigt været brugt, og i år kommer også ipaden med.

  Måtte du gerne have juice med i håndbaggagen ? Kan nemlig se at de er på dit billede.

  • Dejligt med en tur til Kreta. Der har jeg aldrig været.

   Vi sad ved siden af børn på alder med din søn, og de spillede spil hele turen. På et tidspunkt klagede den ene over indtil hovedet, og faren måtte minde ham om at han da også have kigge ind i iPad’en de sidste 2 timer:-)

   Vi smed smoothie brikkerne ud i lufthavnen, men spurgte efterfølgende om man måtte have dem med, og svaret var at det måtte man gerne, når det var til børn. Men tror kun det gælder når man rejser med nogle under 2 år.

 2. Vi skal til Tenerife i sommerferien, og selvom Axel er fyldt to og får sit eget sæde, er en kæmpe snack-pakke helt sikkert med i mine planer.
  OG en iPad fuld af Timmy Tid-afsnit 😉

  • Lyder dejligt med en tur til Tenerife.

   Sofia er desværre ikke fanget af iPad, så det trick virker ikke hos os. Hun kan max holde koncentrationen i 2 minutter. Men håber at Axel klarer turen med bravour.

 3. Det lyder som en super idé med alle de lækre snacks 🙂 En flyvetur med små børn kan sikkert godt have sine udfordringer. Tak for tip, selvom der er lidt længere tid til at jeg kan bruge det 😉

 4. Pingback: Thailand med små børn – Flyrejsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier