Abroad – Mallorca

07.06.2013 af: Tine Kategori: Rejser

De sidste par dage, har indlæggene været få, da jeg har befundet mig på en spansk ferieø. Nærmere betegnet på Mallorca. Rejsen har været planlagt siden før jul, og det er mine søde forældre, som har inviteret os (plus min søster, svoger og nevø) i anledningen af min fars runde fødselsdag senere på året.

Vi bor på sydvestkysten i de smukke bjerge omkring Illetas og Cala Major. Egentlig er området ikke særligt klapvognsvenligt, men det er sindssygt smukt at gå ture på de stejle bakker og kigge ud over det klare blå vand. Og det gør man tit, når man har to små børn, der gerne skulle sove lidt en gang imellem. De kæmper nemlig lidt med varmen, som jo egentlig skulle være til at holde ud så tidligt på sæsonen, men vi har haft utroligt godt vejr hele ugen. Temperaturen har ikke været under 25 grader. Jeg brokker mig dog ikke, for selvom jeg tænker mest på børnenes ve og vel, så er det altså dejligt at kunne få lidt sol på den bløde post-gravide mave. Jeg ligger dog ikke og steger i solen i timevis som i mine unge dage, for ferie med børn er bare anderledes. Ikke dårligt anderledes, men bare anderledes;-)

Billederne er fra nogle af mine tidligere ferier hernede. Det er min tredje gang på Mallorca, og hvor vi tidligere har boet på et lille familieejet hotel, så bor vi denne gang på et stort all-inclusive hotel. Perfekt til børnene med underholdning og mad ad libitum, men lidt et cirkus for os voksne. Jeg er i hvert fald mere til små autentiske hoteller, men det må blive når børnene er flyttet hjemmefra:-). For jeg har i løbet af ugen erfaret at det er bedst for både voksne og børn når alt er nogenlunde inden for rækkevidde. Det kan i hvert fald redde Sofias (og dermed også vores) eftermiddag at der er fri is i baren, og at der er en legeplads lige ved siden af børnepoolen. Her har vi brugt rigtigt mange timer, hvilket egentlig er ok. For placerer man sig rigtigt på havestolen, så kan man slikke lidt sol imens.

Ind i mellem rutsjeture og isspisning har jeg dog haft tid til at tage en bunke smukke billeder, og til at shoppe lidt. Zara er jo et must i Spanien, så der er da også røget lidt i posen. Men billeder må I vente med til vi igen rammer lille DK, for hotellets Wi Fi er ikke det hurtigste. Og hvorfor er det egentlig altid sådan? Nok fordi man bare burde holde ferie! Uden at tjekke mails, snage på Facebook, opdatere Instagram og skrive blogindlæg. I stedet skal man huske at nyde at ens datter finder det utroligt spændende at tælle ‘fnymaginer’ (flyvemaskiner), elsker at bade med sine nye Hello Kitty badeluffer, kører uanede mængder af spanske tomater og agurker indenbords, bygger sandslotte, råhygger sig med især mormor, morfar og fætter, samt sover længe. Og at ens søn følger opmærksomt med i alle storesøsters løjer, elsker at få luftet tæerne på tæppet på græsset, klukker højlydt når han bliver kysset på halsen, griner over hele femøren hver gang folk kigger på ham, vender sig om efter legetøj og sover igennem (godt nok kun een nat fra 21.30 – 6.00, men dejligt at det lige skulle ske på ferien).

Nu vil jeg smutte tilbage til solstolen og hele min dejlige familie. Live opdateringen fra Mallorca er slut. So long!

På min rundtur i blogland, så jeg at Spies kører en konkurrence om Danmarks bedste ferieblogger. Så det er dette indlæg blevet en del af. Så hjælp med lige med at vinde ved af stemme på mig her.

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Abroad – Mallorca

  1. Var på den dejlige ø fra d. 4.maj-d.11 maj. Var i Alcudia . Også 25 grader og badevandet var også godt.
    Så du får min stemme for dit indlæg.

  2. Pingback: Monday Moments #6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier