Lego Wear sommerkjole

13.06.2013 af: Tine Kategori: Baby, Inspiration

Da Anton blev døbt, var Sofia så heldig også at få en gave af nogle af vores gode venner. Manden arbejder på Lego, så både Anton og Sofia fik en smart taske med lidt legetøj og et stykke tøj. Sofa fik denne fine sommerkjole, og den blev flittigt brugt på ferien. Jeg elsker at se hende rende rundt med bare lårbasser. Det er bare så sødt! Ærgeligt at det ikke er vejr til det lidt oftere.

Kjolens snit passer rigtigt godt til hende, og jeg var derfor lige inde og lure på Legos farverige sommerkollektion for at se om der skulle indkøbes flere kjoler til sommeren. Både uden ærmer, som den hun har i forvejen, men også med ærmer. Synes nemlig tit vi mangler kjoler/tunikaer til lige at smide over hovedet til en dag i vuggestuen. De kjoler, hun har, et tit for fine til at bruge i vuggestuen eller ikke gode at bevæge sig rundt i. Legos kjoler er i det blødeste, lidt strækbare, bomuld, og de kan derfor godt klare en tur i sandkassen eller hoppen rundt i puderummet.

Nogle der har prøvet deres leggings og ved hvordan de er i kvaliteten? Det går Sofia nemlig meget i, og hvis de er lige så god kvalitet som kjolerne, så må jeg have fat i nogle af dem.

Find Lego Wear kjoler pige her.

Indlægget en sponsoreret, men kjolen er en privat gave
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Lego Wear sommerkjole

    • Den kendte jeg ikke. Tak for tippet, Lisbet;-). Det kommer nok til at koste mig nogle penge, da de har rigtigt mange fine ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier