Mallorca Pictures

16.06.2013 af: Tine Kategori: Baby, Hverdagens momenter, Inspiration, Lykken er, Rejser, Snik snak

Et lille udpluk af alle vores billeder fra ferien.

Den første badetur i børnepoolen fandt sted allerede en time efter, vi var ankommet til hotellet. Vi tog fra Odense kl. 7 om morgenen, og jeg mener vi var på hotellet kl. 15.30. Så børnene trængte virkelig til at brænde lidt krudt af inden aftensmaden.

Anton var for lille til at komme med i poolen, da det stadig var lidt for koldt til ham, så han fulgte med i løjerne fra klapvognen. Jeg har forresten før skrevet om Bugaboo Bee klapvognen, og jeg vil igen slå fast, at den er så god! Klart et af de bedste køb, vi har gjort!

Lige ved siden af børnepoolen lå en legeplads med både rutsjebaner, vippe, klatretårn og meget andet. Her brugte vi rigtigt mange timer hver dag. Faktisk blev det en fast tradition at afslutte dagen på legepladsen. Så blev Sofia så dejligt træt, og hun sov så længe næste morgen at vi blev helt urolige:-)

Hver aften var der mini disco på hotellet. Da vi var på Gran Canaria elskede Sofia at danse med alle de andre børn, men på denne ferie, var hun noget mere tilbageholden. Jeg tror simpelthen hun blev bange for guiderne. De var så højlydte at det halve kunne være nok. Så hun nøjedes med at kigge på fra sidelinjen.

Vi måtte slække lidt på sukkerpolitikken, og Sofia spiste både is og drak sluse ice. Egentlig prøver vi at holde hende fra den slags, da det tidligt nok skal komme af sig selv, men hun havde også brug for lidt læskende i varmen.

På trods af at Anton ikke sov sin tid væk, så var han i et vældigt humør. Det er han faktisk altid. Han giver altid det største smil, når man kigger på ham.

Vi boede på Hotel Belvedere Park nær Cala Mayor, 20 minutters kørsel fra Palma. Rejsen havde min far selv booket, da han og min mor har boet i området mange gange. Hotellet har en stor ‘voksenpool’ og et børneområde med græsplæne, pool og legeplads.

Udsigten fra solstolen. Både børnepool og legeplads kunne overvåges.

Det kræver koncentration at spise is i sommervarmen.

Hygge hos morfar efter en tur i poolen.

Anton måtte nøjes med et karbad med far. Men det er nu også ok for den lille mand, som har lært at sprutte med tungen.

Anton blev holdt ud af solen hele tiden, og legede på tæppet i skyggen. Sofia var henne at se til ham, men legede ellers mest med sin fætter, som også var med på turen. Der er kun to måneder mellem dem, og de er så glade for hinanden. De er dog begge inde i perioden med ‘miiiiiin’, så de kunne også blive ret uenige;-)

Hotellet havde gratis bus til stranden i Palma Nova, og her var vi et par gange. Den var meget børnevenlig med mulighed for at køre klapvognen helt ned i vandkanten og en pavillon med skygge til de små.

Der blev lavet sandkager i massevis. Og spanden blev fyldt med små sten og skaller.

Poolområdet ved skumringstid. Man kan ane et pizzaria i baggrunden, og her blev der serveret hjemmelavede pizzaer fra stenovn næsten hele dagen. Mums!

Den store pool.

Der var udendørs jacuzzi. Desværre nåede jeg ikke at prøve det.

Det var ikke tit, men det skete at begge børn sov samtidig. Vi brugte alenetiden på at spise en is og dase lidt på stranden.

Nyder solen.

Perfekt vejr. Vi har før været på Mallorca så tidligt på sæsonen, hvor vejret var meget ustadigt. Men denne gang fik vi kun 10 regndryp og havde ellers plus 25 grader hver dag.

Jeg kunne nyde udsigten i dagevis. Ærgerligt at en uges ferie går så hurtigt.

Tænk at han allerede er fem måneder, min lille bassemand!

Print Friendly, PDF & Email

8 thoughts on “Mallorca Pictures

  1. Super skønne billeder – og skønne unger.
    Har selv være på Mallorca 2 gange, begge gange var vi i Alcudia.
    På lørdag rejser vi til Kreta.. og hold op hvor jeg glæder mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier