Monday Moments #6

10.06.2013 af: Tine Kategori: Hverdagens momenter

Så er jeg tilbage i dejlige Danmark, og kan igen blogge regelmæssigt. Jeg har nydt at komme en uge væk fra den daglige trummerum, og tilbringe tid sammen med min fantastiske familie, men det er også dejligt at være hjemme i vante omgivelser igen. Begge børn skulle lige finde ind i rytmen igen, så vi har holdt en fridag i dag. Og det har jo været en fantastisk vejr at gøre det i, så det var næsten som om at vi stadig var på Mallorca:-). Dagen er af gode grunde blevet tilbragt uden for, så den har stået på….

image

Opsætning af solsejl, så børnene kan tage en lur i barnevognen på terrassen. Den er nemlig sydvendt og der er sol hele dagen, og ingen skygge som man kan stille vognen i. Men nu er problemet løst og Anton indviede det ved at tage en lur i skyggen.

image

Sofia sov samtidig med Anton idag, og jeg nød lidt alenetid med koldskål og isvaffel. Jeg burde nok have valgt noget sundere, for en uge med all inclusive har ikke været optimalt for vægten. Men altså, en is hører jo lige som bare en sommerdag til.

image

Jeg nåede også at sole stængerne lidt mens jeg bladrede i et gammelt blad med masser af kongeligt sladder. Elsker sladderblade, men gider ikke selv bruge penge på dem. Så jeg overtager fra både min farmor og fra min svigermor.

image

Sofia fik også en is. Hun havde hjulpet med at luge ukrudt og vande blomster, så det var på sin plads med lidt afkøling. Hun fik også en bunke vindruer og kold vandmelon, og nød at spise det udendørs.

image

Ungerne legede på madrasserne under solsejlet. Sofia mente at Anton skulle lave sandkager med hende, men jeg måtte pænt forklare at han altså var for lille til sandkassen.

image

Jeg nåede lige at kigge lidt i poserne med indkøbene fra Mallorca. De står dog uudpakket endnu, da der har været nok at se til med tøjvask osv. Og så overraskede Sofia os her til aften ved at lave på potten. Så vi blev helt rundt på gulvet af stolthed. Det er der dog ingen fotodokumentation af, for den er type er jeg ikke. Nægter at tage billeder af en pottes indhold! Jeg nøjes med at skrive det i hendes bog.

Hvad har I fået jeres mandag til at gå med?

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

8 thoughts on “Monday Moments #6

  1. Velkommen hjem! Årh, der er nu ikke noget som en uge under sydens sol – og det er altid rart med et afbræk fra den daglige trummerum.
    Men ser også ud til at I har haft en dejlig mandag. God idé at holde fri i dag og lande ordentligt 🙂

    Får sådan lyst til koldskål når jeg ser det billede. Men det kan jeg ikke gøre noget ved nu 🙁 Til gengæld har jeg masser af Sun Lollys i fryseren, det er super læskende i varmen.

    Dejligt at Sofia var på potten, men kan nu godt forstå at du ikke ligefrem fotodokumenter det, det havde jeg heller ikke gjort hehe 😀

    • Tak, søde Ann. Jeg levede nærmest af Sun Lollys da jeg var gravid med Sofia. Havde termin primo august, så jeg var også højgravid i sommervarmen. Og isene er nemlig dejligt læskende. Så spis bare løs;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier